Over ons

KEUKEN RENOVATIE ZOETERMEER IS EEN ONDERDEEL VAN BT BOUWTOTAAL B.V.

Wij zijn al ruim 30 jaar werkzaam in de bouwsector. Sinds 2 jaar zijn wij ons steeds meer gaan richten op het renoveren en overspuiten van keukens. Dit is een groeiende markt waar wij op in spelen. De bestaande kasten voldoen vaak nog prima en de indeling wil men vaak niet veranderen.

Dan is het de overweging zeker waard om voor een keukenrenovatie te kiezen . U kunt bij ons terecht, als u alleen een nieuw kleurtje op uw bestaande deurtjes wilt, wij kunnen dan de keuken overspuiten. Of u heeft een keuken waar de folie van de deuren los raakt, ook daar kunnen wij door de folie te demonteren en de deuren te voorzien van een nieuw kleurtje. Wilt u een totale nieuwe look aan de keuken geven, dan maken wij nieuwe deuren en monteren en demonteren bij u het gevraagde.

Verder kunt u ook bij ons terecht voor b.v. nieuwe scharnieren, handgrepen, een nieuw aanrechtblad, nieuwe apparatuur enz.

Een globale prijsopgave is eenvoudig te verkrijgen via een offerte. Mocht u verder geïnteresseerd zijn, werken wij een definitieve offerte voor u uit. Ook kunnen wij door middel van een huisbezoek de nodige adviezen geven.