Keuken overspuiten

Wanneer van een massief of houten MDF keuken de keukendeuren en panelen beschadigd zijn, of u wilt eens een andere kleur, is het mogelijk om de keuken over te spuiten. Alle bestaande deuren en panelen worden eerst ontvet, geschuurd en in een primer gespoten. Deze wordt daarna ook weer geschuurd, waarna de gekozen kleur gespoten wordt. Wanneer er voor een hoogglans afwerking gekozen is, gaat er over de lak nog een hoogglans blanke lak overheen. De gedeeltes van de keuken die niet demontabel zijn, zoals lijsten, vaste zijpanelen etc. kunnen ter plaatse met de kwast en roller worden behandeld om er één geheel van te maken. Dit kunt u zelf doen wanneer wij de lak bijleveren, zodat er altijd dezelfde kleur ontstaat.

Demontage en montage

Wanneer u kiest om door ons de demontage en montage van de deuren en panelen te verzorgen, kunnen wij ook het schilderwerk uitvoeren. Bij een oudere keuken is het verstandig om ook de scharnieren te vervangen. De bestaande scharnieren zij vaak naar een aantal jaren de sluitkracht kwijt en zijn moeilijk af te stellen. Wij kunnen nieuwe gewone scharnieren of soft-close scharnieren leveren. Wij monteren alles en stellen de gehele keuken weer af als nieuw.

Plinten

De plinten van de keuken hebben veel te lijden. Na een aantal jaren verteert de plastic of rubber strip en staan de plinten bloot aan veel vocht. In 95 % van de keukenrenovaties die wij uitvoeren plaatsen wij daarom dan ook nieuwe plinten. Wij adviseren dan een grijze ( RVS-Look) plint. Deze is neutraal van kleur, zodat hij bij elke willekeurige kleur keuken past. Plinten in de kleur gespoten behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Voor een offerte; neem Contact met ons op.